Hakusanamainonta

Hakusanamainonta

Suomessa tehdään joka päivä yli 30 miljoonaa Google-hakua. Hakusanamainonnalla tavoitetaan kustannustehokkaasti ne ihmiset, jotka etsivät tiettyä tuotetta tai palvelua. Tarjoamme hakusanamainonnan palvelut kattavasti ja laadukkaasti.

Kun hakusanamainontaa toteutetaan laadukkaasti, saadaan verkkosivustolle tai verkkokauppaan jatkuvasti potentiaalisia asiakkaita. Hakusanamainonta tuottaakin tuloksia nopeasti, mutta se toimii myös pitkällä aikavälillä.

  • Mainostilin käyttöönotto
  • Hakusanakartoitus
  • Budjetin suunnittelu
  • Mainostekstien ja mainoslaajennuksien suunnittelu
  • Kampanjoiden perustaminen ja toteuttaminen
  • Mittaaminen ja raportointi

Klikkaukset ja budjetti

Hakusanamainonnassa ei makseta mainosten näyttämisestä, vaan ainoastaan mainoslinkkien klikkauksista. Hinta per klikkaus vaihtelee esimerkiksi avainsanan ja siihen liittyvän kilpailun mukaan. Yksittäinen klikkaus voi maksaa muutamista senteistä jopa 15-20 euroon. Päivittäistä budjettia säätämällä ja mittaamalla tuloksia huolellisesti, voidaan rakentaa tehokkaita hakusanamainonnan ratkaisuja.

Hakusanamainonnan kohdentaminen

Hakusanojen lisäksi hakukoneissa voidaan kohdentaa mainontaa esimerkiksi hakijan iän, sukupuolen tai maantieteellisen sijainnin perusteella. Kohdentamisessa voidaan käyttää myös hakijan aiempaa verkkokäyttäytymistä tai tietoa hakijan kiinnostuksen kohteista.

Hakusanamainonnan asiakkaitamme

Toteutamme hakusanamainonnan palvelut esimerkiksi Lammille, Spektri Business Parkille, Lip-Lap Laitureille ja Hinaus Sjöbergille.

Hinaus Sjöberg

Hinaus Sjöberg on perheyritys, jonka historia ulottuu aina 1950-luvulle asti. Olemme toteuttaneet Hinaus Sjöbergin verkkosivuston ja teemme hakusanamainonnan.

Solfox

Solfox toimii teknisen kaupan alalla. Vastaamme Solfoxin hakusanamainonnasta, joka on Solfoxin tärkein yksittäinen markkinointiviestinnän työkalu.

Ravintotalot

Pääkaupunkiseudulla toimiva Ravintotalot Oy on 14:n ravintolan ketju. Toteutamme ravintoloiden hakusanamainonnan ja verkkomainonnan.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuit hakusanamainonnan palveluistamme, ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Simo Räsänen
Verkkomarkkinoinnin asiantuntija
simo.rasanen@idafram.fi
+358 400 304 558