Olemme kolmen vuoden ajan kehittäneet Hinaus Sjöbergin verkkomainontaa ja parantaneet jatkuvasti tuloksia. Kuluneen vuoden aikana konversioita saatiin jo 48 % enemmän kuin aloittaessamme. Lue kuinka onnistuimme.

Hinaus Sjöberg on Uudenmaan tunnetuimpia hinauspalveluyrityksiä – ellei kaikkein tunnetuin. Sjöberg on tarjonnut luotettavaa hinausapua jo useita vuosikymmeniä.

Ida Fram on hoitanut Hinaus Sjöbergin digimarkkinointia vuodesta 2019. Hinauspalveluita etsitään hakukoneilla luonnostaan paljon, joten toimenpiteiden pääpaino on ollut hakusanamainonnassa.

Konversioita 48 % enemmän 35 % halvemmalla

Yksi digimarkkinoinnin eduista on mitattavuus. Mainonnan tehoa arvioidaan seuraamalla konversioita – Sjöbergin tapauksessa tilauksia ja yhteydenottoja. Parantelemalla verkkomainontaa säännöllisesti olemme saaneet kolmen vuoden aikana tulokset koko ajan kehittymään.

48 % enemmän asiakkaita 35 % halvemmalla
  • Vuoden 2021 aikana hakusanamainonnan konversioita oli 48 % enemmän kuin yhteistyömme alkaessa.
  • Rahaakin kului vähemmän: yhden konversion keskimääräinen hinta oli laskenut 35 %.

Kun hätä on suurin, pitää mainoksen olla rehellinen

Hinausfirmaa etsitään yleensä silloin, kun apua tarvitaan nopeasti. Hakusanamainosten täytyy näkyä oikeilla avainsanoilla ja vakuuttaa asiakas välittömästi. Kiperässä tilanteessa mainostekstien pitää tarjota käyttäjän etsimää tietoa selkeästi ja luotettavasti.

Hakusanamainonta on selvästi vastannut käyttäjien tarpeeseen: mainoslinkin kautta sivustolle tullut asiakas soittaa Sjöbergille kolme kertaa todennäköisemmin kuin muuta kautta tullut asiakas!

Hakukoneoptimointi: erottamaton osa verkkomarkkinointia

Kaikki hinauspalvelua tarvitsevat eivät ole akuutissa hädässä, vaan joskus tarvitaan esimerkiksi kiireetön hinaus korjaamolle, ja on aikaa tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin. Kun asiakas vertailee kilpailevia yrityksiä, verkkosivusto on tärkeässä asemassa.

Hinaus Sjöbergin optimoitu verkkosivusto

Hakukoneoptimointi ja verkkomainonta liittyvät saumattomasti toisiinsa, koska verkkosivujen parantelu hyödyttää sekä hakukonesijoituksia että mainontaa. Hakukoneoptimoinnilla tarkoittetaan toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkosivujen sisällön löytymistä hakukoneilla.

  • Nopeasti latautuva ja informatiivinen verkkosivu nousee korkealle Googlen hakutuloksissa.
  • Hyvän laskeutumissivun ansiosta mainosklikkausten hinta laskee.
  • Hyvän laskeutumissivun ansiosta mainokset näkyvät paremmilla paikoilla.

Ida Framin ja Hinaus Sjöbergin sujuvan yhteistyön ansiosta olemme voineet jatkuvasti kehittää verkkomainonnan rinnalla sivuston sisältöä.

Jatkuva seuranta tuottaa tuloksia ja asiakasymmärrystä

Digimarkkinoinnin jatkuva määrätietoinen kehittäminen tuottaa parhaat tulokset. Hakusanamainonnan seuranta antaa kaupanpäällisiksi yritykselle lisää asiakasymmärrystä. Avainsanojen ja hakumäärien muutoksista saa korvaamatonta tietoa siitä, mitä potentiaaliset asiakkaat haluavat verkosta löytää ja milloin.

Hinaus Sjöberg on hinaus- ja autonkuljetusalalla toimiva perheyritys, jonka historia ulottuu 1950-luvulle asti. Yritys työllistää yli 20 henkilöä ja kalustoon kuuluu yli 30 ajoneuvoa. Kokeneet ammattilaiset palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Hinaus Sjöberg tarjoaa kaikki hinauspalvelut ja autonkuljetuspalvelut yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille.

Töitämme