Verkkosivut ovat tyypillisesti yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu. Laadukas verkkosivu löytyy hyvin hakukoneista, viestii haluttuja mielikuvia ja tuottaa lisää myyntiä. Kun verkkosivut on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti, ne auttavat käyttäjää tutustumaan yritykseen ja ostamaan.

Verkkosivut-palvelusivun kuvitus.

Verkkosivuja käyttävät sekä potentiaaliset että nykyiset asiakkaat. Muita tärkeitä kohderyhmiä ovat esimerkiksi työnhakijat ja media. Yleensä verkkosivut tarjoavat kattavasti tiedot yrityksen toiminnasta, palveluista ja tuotteista. Kun verkkosivut on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti, ne auttavat käyttäjää tutustumaan yritykseen ja ostamaan.

Meillä on vankka kokemus liiketoiminnan kasvua tuottavien verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hallitsemme myös verkkokaupat ja muut järeämmät verkkopalvelut. Verkkosivujen teknisen toteutuksen teemme yhdessä sisaryrityksemme Into-Digitalin kanssa.

Verkkosivun suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet

Karkeasti kuvattuna tyypillinen verkkosivuprojekti koostuu seuraavista työvaiheista:

  • Käyttäjätutkimus ja käyttökokemuksen suunnittelu
  • Palvelumuotoilu
  • Sisältörakenne ja sisältö
  • Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme
  • Tekninen suunnittelu jatoteutus
  • Testaus ja julkaisu
  • Ylläpito ja jatkokehitys
  • Verkkosivuston kävijäseuranta

Laadukkaat verkkosivut tuovat tehoja verkkomainontaan

Laadukkaat verkkosivut mahdollistavat myös kustannustehokkaan digimarkkinoinnin toteuttamisen. Hakusanamainonnassa tehot paranevat, kun verkkosivun sisältö ja tekninen toteutus on kunnossa. Verkkomainonnasta saadaan parempia tuloksia, kun mainoksista päädytään toimivalle sivustolle. Kun verkkosivun kävijöiden määrä kasvaa, myynti kasvaa.

Hakukoneoptimointi ja verkkosivut

Löydettävyys hakukoneissa on oleellinen osa toimivan verkkosivun toteutusta. Jos verkkosivu ei löydy hakukoneista, sitä ei käytännössä ole olemassa.

Hakukoneoptimointi tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkosivun tai muun verkkopalvelun sisällön löytymistä hakukoneilla. Hyvin hakukoneoptimoitu verkkosivu tuottaa enemmän laadukasta liikennettä ja parantaa tuloksia.

Käytämme hakukoneystävällisiä teknologioita, suunnittelemme ja toteutamme sisällöt hakukoneita varten ja autamme verkkosivun linkkisuosion kasvattamisessa. Hakukoneoptimoinnin tuloksia voimme tukea hakusanamainonnalla.

Verkkosivujen suunnittelun asiakkaitamme

Tuoreimpia toteuttamiamme verkkosivustoja ovat esimerkiksi Laatutakuu, Lammi, Spektri Business Park ja Lastenklinikoiden Kummit.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko toimivan verkkosivun? Ota yhteyttä ja kerromme miten voimme olla avuksi.

Verkkosivuratkaisulla verkkosivu erityisen edullisesti

Jos budjettisi on tiukka, sisaryrityksemme Into-Digital tarjoaa verkkosivun suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon avaimet käteen -palveluna. TONI verkkosivuratkaisu on tarkoitettu erityisesti pienemmille yrityksille, jotka tarvitsevat laadukkaan ja toimivan verkkosivun järkihintaan (alk. 1990 eur).

Palvelumme