Verkkosivut

 

Verkkosivut

Verkkosivu on tyypillisesti yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu. Laadukas verkkosivu löytyy hyvin hakukoneista, viestii haluttuja mielikuvia ja tuottaa lisää myyntiä.

Meillä on vankka kokemus liiketoiminnan kasvua tuottavien verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hallitsemme myös verkkokaupat ja muut järeämmät verkkopalvelut.

Verkkosivun suunnittelun ja toteutuksen työvaiheet

Karkeasti kuvattuna tyypillinen verkkosivuprojekti koostuu seuraavista työvaiheista:

  • Käyttäjätutkimus ja käyttökokemuksen suunnittelu
  • Sisältörakenne ja sisältö
  • Käyttöliittymä ja visuaalinen ilme
  • Tekninen toteutus
  • Testaus ja julkaisu
  • Ylläpito ja jatkokehitys

Tehoja verkkomainontaan

Laadukas verkkosivu mahdollistaa myös kustannustehokkaan verkkomainonnan toteuttamisen. Hakusanamainonnassa tehot paranevat, kun verkkosivun sisältö ja tekninen toteutus on kunnossa. Verkkomainonnasta saadaan parempia tuloksia, kun mainoksista päädytään toimivalle sivustolle. Kun verkkosivun kävijöiden määrä kasvaa, myynti kasvaa.

Hakukoneoptimointi

Löydettävyys hakukoneissa on oleellinen osa toimivan verkkosivun toteutusta. Käytämme hakukoneystävällisiä teknologioita, suunnittelemme ja toteutamme sisällöt hakukoneita varten ja autamme verkkosivun linkkisuosion kasvattamisessa. Hakukoneoptimoinnin tuloksia voimme tukea hakusanamainonnalla.

Verkkosivujen suunnittelun asiakkaitamme

Tuoreimpia toteuttamiamme verkkosivustoja esimerkiksi Lammi, Spektri Business Park ja Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry.

Lammi

Yhdistymme Lammin eri liiketoimintojen verkkosivut yhdeksi kokonaisuudeksi. Verkkosivu on kivirakentamisen pioneerin tärkein markkinoinnin ja myynnin väline.

Hofstede Insights

Uudistimme kansainvälisesti toimivan konsulttiyrityksen Hofstede Insightsin verkkosivun. Osana verkkosivua on myös verkkokauppa.

MTL

MTL:n verkkosivun tarkoitus on jäsenhankinta ja nykyisen jäsenkunnan palveleminen. Verkkosivulla on runsaasti sisältöä blogiartikkeleista jäsentoimistojen esittelyihin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko toimivan verkkosivun? Ota yhteyttä ja kerromme miten voimme olla avuksi.

Panu Laaksonen
Toimitusjohtaja
panu.laaksonen@idafram.fi
0405177931