Logo ja visuaalinen ilme

Logo ja visuaalinen ilme

Yrityksen visuaalinen ilme muodostuu muun muassa logosta, typografiasta (fontit), värimaailmasta ja kuvituksesta. Huolellinen suunnittelu varmistaa sen, että ilme on erottuva ja toistuu luontevasti eri käyttötarkoituksissa.

Logon suunnittelussa teemme tyypillisesti useampia vaihtoehtoja, joista valitaan asiakkaan kanssa mieluisin tai mieluisimmat viimeisteltäväksi. Logon käyttämisestä eri materiaaleissa tehdään esimerkit, jotta logo varmasti on käyttökelpoinen.

Samalla suunnitellaan yrityksen typografia, värimaailma ja kuvitus. Logon ja visuaalisen ilmeen käyttämisestä koostetaan graafinen ohje, joka toimii työkaluna yrityksen omalle henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.

Logon ja visuaalisen ilmeen asiakkaitamme

Olemme suunnitelleet logon ja visuaalisen ilmeen esimerkiksi R-kioskille, Lammille, Spektri Business Parkille ja Lomarenkaalle.

R-kioski

Suunnittelimme R-kioskille useita logovaihtoehtoja, joista valittiin kuluttajatutkimuksella paras. Logo ja visuaalinen ilme on käytössä lähes 600 kioskissa.

E.Ahlström

E.Ahlström Oy on Suomen johtava HoReCa-alan ammattilaisia palveleva maahantuoja ja tukkukauppa. Suunnittelimme yrityksen logon ja visuaalisen ilmeen.

Finka

Työttömyyskassa Finka tarjoaa työttömyysturvan kaikille toisen asteen tutkinnon suorittaneille. Suunnittelimme kassalle Finka-nimen ja logon.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja keskustellaan logonne ja visuaalisen ilmeenne uudistamisesta!

Jirka Sauros
Luova johtaja, AD
jirka.sauros@idafram.fi
0407479740