Palvelumme tukevat yrityksesi kasvua

Olemme asiakkaillemme ketterä mutta kokonaisvaltaisesti ajatteleva ja osaava markkinointikumppani.

Yrityksesi tarvitsee ehkä strategista ja luovaa näkemystä, taktisia aktivointeja, digimedioiden asiantuntevaa haltuunottoa tai vain jotain näistä. Palveluvalikoimamme kattaa kaiken tarvittavan tavoitteelliseen ja mitattavaan markkinointiin.

Markkinoinnin palvelut -sivun kuvituskuva, jossa erilaisia tilastoja ja taulukoita paperilla ja tabletilla pöydällä.

Strateginen markkinointi

Markkinoinnin strateginen suunnittelu tehdään liiketoiminnan strategian pohjalta ja se muodostaa perustan yrityksen markkinoinnin tekemiselle. Kun markkinoinnin strategia on kirkas, se ohjaa tehokkaasti kaikkea markkinoinnin tekemistä ja tuottaa haluttuja tuloksia.

Lue lisää

Brändiuudistus tarkoittaa olemassa olevan brändin päivittämistä vastaamaan paremmin esimerkiksi muuttuvia markkinointiolosuhteita tai yrityksen muuttuvia tavoitteita.

Meillä on 15 vuoden kokemus ja vankka osaaminen liiketoiminnan kasvua (€) tuottavien brändiuudistuksien tekemisestä.

Lue lisää

Markkinointiviestinnän konseptilla tarkoitetaan kattotason ideaa, punaista lankaa ja suurta ajatusta, joka viestii mielenkiintoisella tavalla yrityksen, palvelun tai tuotteen vahvuuksia. Konsepti ohjaa markkinointiviestinnän tekemistä kaikissa medioissa.

Lue lisää

Suunnittelemme ja toteutamme mainonnan ratkaisut kaikkiin eri kanaviin. Tarvittaessa autamme myös mediasuunnittelussa ja mainonnan budjetoinnissa. Hakusanamainonnan ja verkkomainonnan toteutamme itse Googlen, Facebookin ja muiden palveluntarjoajien työkaluilla.

Lue lisää

Visuaalinen suunnittelu

Yrityksen visuaalinen ilme muodostuu muun muassa logosta, typografiasta (fontit), värimaailmasta ja kuvituksesta. Huolellinen suunnittelu varmistaa sen, että ilme on erottuva ja toistuu luontevasti eri käyttötarkoituksissa.

Lue lisää

Pakkaussuunnittelulla brändi viedään kirjaimellisesti ostajan käsiin, ratkaisevalla ostopäätöksen hetkellä. Hyvä pakkaus viestii haluttuja mielikuvia laadusta, hinnasta ja yrityksen arvoista. Pakkaussuunnittelun tulisikin olla oleellinen osa brändinhallintaa, jota ohjaa markkinoinnin strateginen suunnittelu.

Lue lisää

Myymälämateriaalit (POS-materiaalit) sekä niistä koostetut näyttävät esillepanot herättävät asiakkaan huomion toimipisteissä ja kivijalkamyymälöissä. Jakelutien mahdollisuuksia käyttämällä voidaan toteuttaa tehokkaita kampanjoita, joilla ajetaan kokeiluja ja alennetaan ostokynnystä.

Lue lisää

Digitaalinen markkinointi

Digimarkkinointi on yrityksen markkinointiaktiviteettien toteuttamista digitaalisissa kanavissa. Digimarkkinointi pitää sisällään monia kanavia ja markkinointimuotoja, joista tärkeimpiä ovat verkkosivusto, sekä hakukone- ja somemarkkinointi.

Lue lisää

Suomessa tehdään joka päivä yli 30 miljoonaa Google-hakua. Hakusanamainonnalla tavoitetaan kustannustehokkaasti ne ihmiset, jotka etsivät tiettyä tuotetta tai palvelua. Tarjoamme hakusanamainonnan palvelut kattavasti ja laadukkaasti.

Lue lisää

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) tarkoittaa kaikkia niitä toimenpiteitä, joilla parannetaan verkkosivun tai muun verkkopalvelun sisällön löytymistä hakukoneilla.

Lue lisää

Sisältömarkkinoinnissa tuotetaan ja levitetään kohderyhmälle merkityksellistä, kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä. Sisältö ei tuputa tuotetta tai palvelua, vaan tarjoaa kohderyhmän silmissä jotain enemmän.

Lue lisää

Natiivimainonta tarkoittaa artikkelimaisia mainoksia, jotka sulautuvat luontevasti mediaympäristöön, esimerkiksi verkkosivustolle tai aikakauslehteen. Yleensä natiivimainoksen tunnistaa ”sponsoroitu”-merkinnästä.

Lue lisää

Mainonta sosiaalisen median kanavissa on tehokasta. Tilastokeskuksen tuoreimpien tietojen mukaan sosiaalista mediaa käyttää noin 70 % Suomen aikuisväestöstä.

Lue lisää

Facebook ja Instagram ovat oivia kanavia digimarkkinoinnin toteuttamiseen. Facebook-mainonta on parhaimmillaan kohdennuksiltaan kiinnostavaa, kustannuksiltaan maltillista sekä vaikuttavuudeltaan merkittävää. Lisäksi Instagram-mainontaa voidaan toteuttaa saman mainoshallintajärjestelmän kautta.

Lue lisää

Instagram on Meta-yhtiön ylläpitämä sosiaalisen median palvelu, jolla on maailmanlaajuisesti yli miljardi kuukausittaista käyttäjää. Kuvien ja videoiden jakamiseen perustuva palvelu tunnetaan täydelliseksi filtteröidyistä ruoka- ja lifestyletileistä, mutta tarjoaa paljon paljon enemmän – myös markkinoijalle.

Lue lisää

LinkedIn on suurin ammattilaisille suunnattu sosiaalisen median kanava. Siksi se on täydellinen väylä B2B-markkinointiin. LinkedInin kautta tavoitat eri alojen asiakasyritykset ja oman yrityksesi tulevat työnhakijat.

Lue lisää

Kuluttajat tulevat YouTubeen sekä katselemaan videoita että etsimään uutta tietoa. Siksi he ovat oikeassa mielentilassa vastaanottamaan myös sinun markkinointiviestisi. Näkyvyys tällaisella hetkellä on liiketoiminnan kannalta arvokasta, tilastojen mukaan 70 % katsojista osti tuotteen nähtyään sen ensin YouTubessa.

Lue lisää

Display- eli bannerimainonta tarkoittaa visuaalista mainontaa digitaalisilla alustoilla. Kyseessä on kuva- ja videomuotoinen mainostyyppi, jota klikkaamalla käyttäjä päätyy halutulle laskeutumissivulle. Display-verkostojen kautta on mahdollista tavoittaa suurin osa internetin käyttäjistä.

Lue lisää

Pinterest on sosiaalisen median kanava, jossa julkaistaan kuvia omista mielenkiinnon kohteista ja kootaan niistä kokoelmia inspiraatiota varten. Palvelulla on Suomessa noin 1,1 miljoonaa viikoittaista käyttäjää, joista noin 70 % on naisia. Pinterestin suosio on ollut tasaisesti nousujohteista jo vuodesta 2014.

Lue lisää

TikTok on sosiaalisen median alusta ja älypuhelinsovellus, jossa kuvataan ja jaetaan lyhyitä videoita. TikTok on suuressa suosiossa ympäri maailmaa. Vuoteen 2022 mennessä sovellus oli ladattu yli 3 miljardia kertaa. Suomessa TikTokilla on noin 1,2 miljoonaa viikoittaista käyttäjää.

Lue lisää

Snapchat on pikaviestisovellus, jota käytetään erityisesti kuvien ja lyhyiden videoiden nopeaan jakamiseen. Ominaista palvelulle ovat katsomisen jälkeen katoavat sisällöt, joita jaetaan yksityisesti, ryhmille tai kaikkien nähtäväksi. Alusta on suosittu erityisesti nuorten keskuudessa ja sillä on noin 1,1 miljoonaa viikoittaista käyttäjää Suomessa.

Lue lisää

Verkkosivu on tyypillisesti yrityksen tärkein yksittäinen markkinoinnin ja myynnin työkalu. Laadukas verkkosivu löytyy hyvin hakukoneista, viestii haluttuja mielikuvia ja tuottaa lisää myyntiä.

Lue lisää

Digimarkkinoinnin teho pohjautuu dataan. Kun tiedät, mitä käyttäjät tekevät verkossa, pystyt kehittämään digimarkkinointia ja koko liiketoimintaa paremmin. Avain hyödyllisen datan keräämiseen on laadukkaasti suunniteltu verkkopalvelun analytiikkaratkaisu.

Lue lisää

Google Analyticsin nykyinen versio Universal Analytics (UA) lopettaa toimintansa 1.7.2023. Jos tarvitsette toimivan analytiikkaratkaisun myös sen jälkeen, täytyy verkkopalveluunne asentaa ja ottaa käyttöön Google Analytics 4 (GA4). Katso pakettimme ja hintamme tähän tärkeään muutoksen.

Lue lisää

Ohjelmallinen ostaminen (programmatic buying) tarkoittaa median mainospaikkojen ostamista digitaalisten järjestelmien kautta. Se on moderni ja keskitetty tapa saavuttaa näkyvyyttä esimerkiksi medioiden verkkosivustoilla, sovelluksissa ja digitaalisessa ulkomainonnassa.

Lue lisää

Verkkosivusto toimii ja kasvattaa liiketoimintaa, kun sivustolle saapuvat vierailijat toteuttavat halutun toimenpiteen, esimerkiksi verkkokauppaostoksen. Mutta miten näiden toteutettujen toimenpiteiden määrää voidaan kasvattaa? Ratkaisu on konversio-optimointi.

Lue lisää

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme