Menestyvät palveluyritykset ovat suomalaisen hyvinvoinnin kivijalka. Autamme markkinoinnin keinoja käyttämällä erityisesti pieniä ja keskisuuria palvelualan yrityksiä kasvamaan.

Meillä pääset mukaan kokonaisvaltaiseen ja monipuoliseen markkinoinnin toteuttamiseen.

Palvelumme sisältävät:

Tuemme henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa lounasedun, kattavan työterveyshuollon, maanantain aamupalan ja mahdollisuuden kuntosalin käyttöön.

Osaamme myös huvitella. Järjestämme säännöllisesti virkistymistapahtumia, jonka lisäksi arkeemme kuuluu paljon huumoria.

Valoisa ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Kampin sykkeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tekemisemme keskiössä ovat mahtavat asiakkaamme. Toteutamme markkinointia laaja-alaisesti monen kokoisille yrityksille, joten työ on vaihtelevaa, eikä kahta samanlaista työpäivää ole.

Meillä pääset työskentelemään esimerkiksi näiden mahtavien asiakkaiden kanssa:

  • Lastenklinikoiden Kummit
  • R-kioski
  • Varma
  • Lammi Kivitalot

Täältä pääset tutustumaan muihin asiakkaisiimme.

Ida Fram pähkinänkuoressa

Avoimet työpaikat

Digimarkkinoinnin harjoittelija

Etsimme joukkoomme innostuneita ja oppimisesta kiinnostuneita digimarkkinoinnin asiantuntijoiden alkuja. 

Odotamme sinulta kiinnostusta digimarkkinointiin ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Toivomme sinun omaavat koulutustaustaa alan korkeakoulusta. Eduksi katsomme, jos sinulla on jo aiempaa kosketuspintaa Google Ads-, Facebook-, Twitter- tai LinkedIn -mainosjärjestelmiin. Osaamisen sertifikaatit, kuten Google Skillshop, ovat plussaa. Tärkeintä meille on kuitenkin halu oppia, sillä koulutamme sinut tehtävään. Harjoittelukokonaisuuttasi voidaan muokata myös omien osaamisalueittesi ja vahvuuksiesi pohjalta – esimerkiksi sisällöntuotannon, mainossuunnittelun tai analytiikan osaamista pääset varmasti harjoittelemaan. 

Harjoittelijana osallistut tiimin osana vaihteleviin hankkeisiin, joissa pääset näköalapaikalle tutustumaan markkinoinnin eri osa-alueisiin. Osallistamme sinua osaamistasosi huomioiden niin, että harjoittelu on molemmille osapuolille tarkoituksenmukaista ja palkitsevaa.

Toivomme, että voisit olla meillä harjoittelussa 6 kuukautta. Tarkoituksenamme on palkata sinut vakituiseksi harjoittelun jälkeen, joten haluamme perehdyttää sinut kunnolla tehtäviin ja nähdä osaamistasi pidemmältä ajanjaksolta. Maksamme harjoittelusta 660€/kk + lounasedun.

Haemme harjoittelijoita aina tarpeen mukaan. Kysy mahdollisesta tarpeestamme ja sovitaan aloitus sinulle sopivaan ajankohtaan!

Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävään täyttämällä alla olevan bottikeskustelun. Hakeminen vie maksimissaan 5 minuuttia.