Menestyvät yritykset ovat suomalaisen hyvinvoinnin kivijalka. Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia, jolla autamme erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä kasvamaan.

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat

Toteutamme markkinointia laaja-alaisesti monen kokoisille yrityksille, joten työ on vaihtelevaa, eikä kahta samanlaista työpäivää ole.

Meillä pääset työskentelemään esimerkiksi näiden asiakkaidemme kanssa:

Täältä pääset tutustumaan muihin asiakkaisiimme.

Olemme osa Ida Fram Groupia, jonka palveluita ovat:

Valoisa ja viihtyisä toimistomme sijaitsee Kampin sykkeessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Ida Fram pähkinänkuoressa

Tätä kaikkea on luvassa:

Kilpailukykyinen palkka

Palkkasi määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Palkitseva bonusmalli

Jaamme myös henkilöstömme kesken 10 % tuloksesta vuosibonuksina. Viime vuosina tämä on tarkoittanut jopa yli 1600 € bonusta jokaiselle työntekijällemme, tittelistä riippumatta.

Lounasetu

Monipuoliset lounasvaihtoehdot Kampin ympäristössä piristävät jokaista päiväämme. Siksi tarjoamme lounasedun, jotta voimme yhdessä nauttia päivän lounashetkestä.

Valitsemasi työkalut

Mac tai PC. Sinä päätät, millä laitteella työsi parhaiten suoritat. Hankimme sinulle uudet välineet työskentelyäsi sujuvoittamaan. Tarjoamme lisäksi sinulle vastamelukuulokkeet, jotta voit halutessasi keskittyä ilman häiriöitä.

Valoisat työtilat Kampissa

Valoisat toimistotilamme sijaitsevat modernisoidussa jugend-henkisessä rakennuksessa Kampin ytimessä.

Kuntosali

Toimistomme kuntosali on vapaassa käytössäsi ympäri vuorokauden.

Kattava työterveyshuolto

Vakuutuksemme kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat ja sairaudet. Lisäksi työterveyshuoltomme tarjoaa vuosittain ilmaisen hammastarkastuksen.

Yhteiset aamupalat

Aloitamme jokaisen viikon yhteisellä aamupalalla toimistollamme. Viikko lähtee näin mukavasti käyntiin!

Joustavat työajat

Voit joustavasti aloittaa työsi aikaisin aamulla tai ensimmäisten palaverien yhteydessä. Liukuma mahdollistaa oman arjen yhteensovittamisen töiden rinnalla.

Kouluttautumismahdollisuudet

Meillä kalenteriisi varataan aina riittävästi aikaa myös oman osaamisen kehittämiseen. On se sitten webinaareja, tapahtumia tai artikkelisisältöjä, pääset halutessasi kasvamaan ja kehittymään yhdessä muiden kanssa tai omaan tahtiisi.

Työyhteisö

Työyhteisömme sisaryrityksiemme Into-Digitalin ja GidiUpin kanssa on energinen ja elinvoimainen. Käymme yhdessä aftereilla, puistopiknikeillä, kesäjuhlissa ja pikkujouluissa. Viime vuonna olimme juhlimassa Inton 20-vuotista matkaa koko porukalla Barcelonassa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Idalla, laita viestiä Panulle.