Ida Fram on Suomen ensimmäinen palveluiden markkinoinnin toimisto

Menestyvät palveluyritykset ovat suomalaisen hyvinvoinnin kivijalka. Autamme markkinoinnin keinoja käyttämällä erityisesti pieniä ja keskisuuria palvelualan yrityksiä kasvamaan.

Toimimme asiakkaidemme kokonaisvaltaisena markkinoinnin kumppanina ja teemme kasvua. Pyrimme toteuttamaan asiakkaittemme kanssa osittain tai kokonaan tekemisen tuloksiin perustuvia laskutusmalleja.

Tutustu töihimme

Palvelumme kasvun tekemiseen

Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan kaikki keskeiset markkinoinnin palvelut:

”Tunnemme etenkin pienten ja keskisuurten yritysten arjen haasteet ja palveluiden markkinoinnin erikoispiirteet läpikotaisin. Palvelualan yritykset saavat meiltä kaikki kasvun tekemiseen tarvitsemansa markkinoinnin palvelut.”

Tuloksiin perustuva laskutus

Pyrimme toteuttamaan asiakkaittemme kanssa osittain tai kokonaan tekemisen tuloksiin perustuvia laskutusmalleja. Tarkoituksena on riskiä jakamalla parantaa palvelualan yrityksien mahdollisuuksia investoida markkinoinnin määrään ja laatuun.

”Teemme kasvua markkinoinnin keinoin ja työmme tulokset mitataan euroina. Koska osaamme asiamme, ovat tulospohjaiset laskutusmallit meille toimiva ratkaisu.”

Miksi Palveluiden markkinoinnin toimisto Ida Fram on olemassa?

Menestyvät yritykset ovat suomalaisen hyvinvoinnin kivijalka. Yritykset luovat taloudellista ja sosiaalista hyvää omistajilleen, työntekijöilleen, asiakkailleen, kumppaneilleen ja koko yhteiskuntaan.

Palvelualan yrityksien työllistävä vaikutus ja kasvupotentiaali on erityisen suuri. Haluamme myös ohjata ihmisten kulutusta palveluihin, ympäristöä enemmän kuormittavan kuluttamisen sijaan.

Ota yhteyttä