Ajankohtaista

Vetoomus Effie-voittajille: julkaiskaa kisatyönne

Aihe: Markkinoinnin osaamisen kasvattaminen Suomessa
Lukuaika: 1 minuutti
Kirjoittaja: Panu Laaksonen, CEO, Palveluiden markkinoinnin toimisto Ida Fram

Effie-kilpailun voittajat edustavat tuloksilla mitattuna maan parasta markkinoinnin tekemistä. Siksi olisi tärkeää saada kilpailutyöt tutuksi mahdollisimman monelle ihmiselle. Näistä esimerkeistä me kaikki markkinoinnin osaajat ja tekijät voisimme saada arvokasta oppia.

lue koko juttu

Ida Fram on taas Vuoden Toimisto -kilpailun finaalissa

On taas aika ottaa hattu päästä ja kiittää asiakkaitamme, joiden antamien arvioiden perusteella Ida Fram on Vuoden Toimisto 2020 -kilpailun finaalissa. Kiitos, että olette asiakkaitamme, arvostatte työtämme ja käytitte aikaanne kilpailun kyselyyn vastaamiseen. Huippua!

lue koko juttu

Jos etsit syyllistä Postin työehtokiistaan, vastaus löytyy peilistä

Lukuaika: 4 minuuttia
Kirjoittaja: Panu Laaksonen, CEO, Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram 

Postin tilanne on edelleen viheliäinen. Ilman merkittäviä muutoksia liiketoiminnassaan, Postille uhkaa käydä hassusti. Mistä ongelmat johtuvat, mitä Postin pitäisi tehdä ja löytyykö ratkaisu markkinoinnista?

lue koko juttu

Uudistuksesta tuli kaaos – Taksiala kusee omiin muroihinsa

Lukuaika: 4 minuuttia
Kirjoittaja: Panu Laaksonen, CEO, Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram

Anne Bernerin johdolla tehty taksiuudistus on ehtinyt reilun vuoden ikään. Porua on riittänyt ja esimerkiksi lentokenttäkyytien osalta on kirjoitettu jopa taksikaaoksesta.

lue koko juttu

Oliko Finlaysonin IKEA-ilmoitus hitti vai huti?

Etenkin markkinointiväkeä on puhuttanut ilmoitus, jossa Finlayson haastoi IKEA:n tekemään ”kauniimpia lakanoita”. Maaottelu sai kierroksia, kun IKEA vastasi haasteeseen Facebook-sivullaan. Mutta oliko Finlaysonin IKEA-ilmoitus hitti vai huti?

lue koko juttu

4-vuotinen sopimus, jota ei voi purkaa – mitä jos markkinat toimisivat kuten vaalit?

Ida Fram on palveluiden markkinointiin erikoistunut toimisto. Meillä on ollut tapana uskoa, että fiksusta ja eettisestä markkinoinnista hyötyy sekä palveluntarjoaja että asiakas. Eduskuntavaalit ovat kuitenkin antaneet aiheen pohtia, voisiko täysin erilaisellakin konseptilla tehdä kauppaa. lue koko juttu

Tule meille töihin copywriter!

Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram on luovista ajattelijoista ja tekijöistä koostuva tiivis perhe. Ja siksi loistava työpaikka. Nyt etsimme copywriteria kasvavaan joukkoomme.

lue koko juttu

Ei nimi miestä pahenna

Pienenä tyttönä Porvoossa muistan ihmetelleeni, kuinka kaupungin parturikampaamot tuntuivat olevan saman suvun omistuksessa. Ei sillä, ymmärsin että ammatit saattavat periytyä, mutta näitä Salon perheen liikkeitä oli kyllä joka nurkassa.

lue koko juttu

Ida Fram on Vuoden toimisto -kilpailun finaalissa

Nyt on aika ottaa hattu päästä ja kiittää asiakkaitamme, joiden antamien arvioiden perusteella Ida Fram on Vuoden toimisto -kilpailun finaalissa. Kiitos, että olette asiakkaitamme, arvostatte työtämme ja käytitte aikaanne vastaamiseen. Huippua!

lue koko juttu

Huipulle Naiset -tapahtuma värittää naistenpäivää

Ida on mukana markkinoimassa Huipulle Naiset -tapahtumaa, joka järjestetään kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3.2019 Helsingin Musiikkitalolla.
lue koko juttu