Pakkaussuunnittelulla brändi viedään kirjaimellisesti ostajan käsiin, ratkaisevalla ostopäätöksen hetkellä. Hyvä pakkaus viestii haluttuja mielikuvia laadusta, hinnasta ja yrityksen arvoista. Pakkaussuunnittelun tulisikin olla oleellinen osa brändinhallintaa, jota ohjaa markkinoinnin strateginen suunnittelu.

Toteutamme pakkaussuunnittelua asiakkaillemme erilaisista lähtökohdasta: voimme rakentaa tuotteelle tai tuotesarjalle konseptin, aina nimen ja ilmeen suunnittelusta pakkausmallin- ja materiaalin valintaan. Luomme asiakkaillemme pakkauksia myös valmiiden konseptien pohjalta, uudistamme olemassa olevia pakkauslinjoja tai luomme valmiiseen sarjaan uusia tuotevariaatioita.

Olemme asiakkaillemme kumppani myös tuotteen sisäänmyynnissä, jota kiinnostava pakkausdesign ja hyvät myyntimateriaalit aina edistävät.

Hyvä pakkaus erottuu ja houkuttelee ostamaan

Aloitamme pakkauskonseptien suunnittelun aina kilpailuympäristön ja kohderyhmän kartoituksella. Näin varmistamme, että design erottuu halutulla tavalla. Itse suunnittelutyössä tuotamme normaalisti 2–3 designia, joista yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemme vaihtoehdon, joka parhaiten vastaa haluttuja mielikuvia ja arvoja.

Graafisen viimeistelyn merkitys korostuu pakkausdesignissa. Pitkällä kokemuksella osaamme varautua erilaisiin pakkaus- ja painoteknisiin rajoitteisiin, ja teemme yhteistyötä painon kanssa tarkan ja viimeistellyn lopputuloksen varmistamiseksi.

  • Kilpailuympäristön kartoittaminen
  • Asiakasymmärryksen laajentaminen
  • Visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • Pakkauksen viestien suunnittelu
  • Graafinen viimeistely
  • Painotyön koordinointi
  • Painotyön valvonta

Pakkaus itsessään on tuotteelle tärkeä mainosmedia. Pakkauksen rinnalla suunnitellut myymälämateriaalit tukevat näkyvyyttä ja kiinnostavuutta kaupassa.

Pakkaussuunnittelun asiakkaitamme

Olemme toteuttaneet erilaisia pakkaussuunnittelun projekteja esimerkiksi Myllyn Parhaalle, Pågenille ja Risellalle.

Ota yhteyttä

Onko uusi tai nykyinen tuotteesi myyvää pakkausdesignia vaille? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää pakkaussuunnittelun palveluistamme!

Jirka Sauros
Luova johtaja, AD
jirka.sauros@idafram.fi
040 747 9740

Muut palvelumme