Lisäarvoa asuntojen ja liiketilojen markkinointiin

Varma on Suomen suurimpia yksityisiä sijoittajia ja työeläkevakuutusyhtiöitä, joka omistaa myös asuin-, toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Ida työskentelee Varman kanssa erilaisissa kiinteistömarkkinoinnin projekteissa.

Ilme rakennukselle, jota ei vielä ole

Katajanokan Laituri on Helsingin paraatipaikalle arviolta vuonna 2023 valmistuva rakennus, joka tulee toimimaan mm. Stora Enson pääkonttorina ja hotellina. Suunnittelimme Katajanokan Laiturille logon sekä verkkosivuston visuaalisen ilmeen.

Logoa suunniteltaessa itse rakennuksen arkkitehtuurikilpailu oli vasta käynnissä. Rautaiselle ammattilaiselle se ei ollut ongelma, vaan upea haaste. Tiesimme, että rakennuksesta on tulossa kunnianhimoinen: hiilineutraali toimitila ja suomalaisen puurakentamisen taidonnäyte.

Halusin pitää logon mahdollisimman yksinkertaisena niin, että mukaan mahtuu ripaus symmetriaa ja merimerkkien muotokieltä. Logo on kuin vahva laituri, joka kestää Suomen luonnon sille heittämät haasteet vaivatta. Funktionaalinen ja silti kaunis.

Jirka Sauros, Idan luova johtaja

Logosta verkkosivustoon

Olemme Varman erilaisten kiinteistöprojektien luottokumppani, ja projektista riippuen suunnittelemme markkinointikonseptin, ilmeen, verkkosivuston tai nämä kaikki. Katajanokan Laiturille suunnittelimme myös hotellihankkeen kansainvälisen sijoittajamuistion. Työmme jälkeä on nähtävissä esimerkiksi Keilaniemen Portin, Uusikumpu Business Parkin ja Vantaan Topaasikuja 9:n kohteissa.

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Varma on myös merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja ja omistaa noin 4000 asuntoa sekä kymmeniä toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea.

Töitämme