Kumppanuus tukee siivousalan itsenäisiä yrittäjiä

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on siivous- ja kiinteistöhuoltopalveluiden franchisingketju, jossa toimii noin 130 itsenäistä Laatutakuu-yrittäjää. Ida on kiillottanut Laatutakuun markkinointiviestintää ja ilmettä jo useita vuosia.

Kuvitettu ilme joustaa ja laajenee

Laatutakuun ilmeen yksi keskeisimmistä elementeistä on asiakkaalle luotu uniikki kuvitusmaailma. Tunnistimme nopeasti siivouspalvelun markkinoinnissa tarpeen laajalle kuvamateriaalille kokonaisuuksia sekä yksittäisiä toimintoja ja välineitä varten. Modulaariset kuvituselementit toimivat silloin joustavasti.

Kun palvelu ja tuotteet uudistuvat, kuvamaailmakin kasvaa. Uusia kuvituselementtejä on helppo lisätä kuvapankkiin tarpeen mukaan.

Markkinointimateriaaleja eri tarpeisiin

Ilme toimii, kun se taipuu erilaisiin materiaaleihin – ja Laatutakuulla ilme on taipunut jo esimerkiksi displaymainonnasta autoteippauksiin ja suorapostitelineistä mittavaan 25-vuotiskampanjaan.

Kuvitusmaailmaa hyödynnetään myös Idan, sisaryrityksemme Into-Digitalin ja asiakkaan yhteistyönä tuotetussa laatutakuu.fi-verkkopalvelussa.

Korona asetti siivouspalvelulle uudenlaisen riman

Keskellä kevään 2020 koronakriisiä Laatutakuu valitsi strategian, jossa se tehostaa asiakkailleen tarjoaman siivouspalvelun vastaamaan ”uuden normaalin” vaatimuksia. Suunnittelimme palvelun markkinointiin Siivous+ Palvelu –konseptin, joka viestii asiakasyrityksille selkeästi tehostetuista toimintatavoista ja niiden eduista.

Yksi viesti, monta muotoa

Kun yritys uudistaa koko palvelunsa, yhtenäinen viesti on kerrottava tehokkaasti nykyisille ja uusille asiakkaille. Huolellisesti rakennettu perusviesti, liikkuvan kuvan kustannustehokas hyödyntäminen ja kohdennettu median käyttö toimivat myös Siivous+ Palvelun kohdalla.

Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on valtakunnallinen siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchisingtoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu 1993. Ketjuun kuuluu noin 130 itsenäisesti toimivaa Laatutakuu-yrittäjää. Laatutakuu on valittu Vuoden 2020 Franchisingketjuksi. Laatutakuu on osa ISS Palvelut -konsernia.

Töitämme