Kirkas viesti, luova konsepti

Alma Talent Tietopalvelut on yksi maan johtavista tietopalvelujen tarjoajista. Ida selkeytti ja kiteytti tietopalveluiden markkinointiviestit. Huolella luodulle perustalle oli hyvä suunnitella myös näyttävä mainonnan konsepti.

Ymmärryksen kautta tuloksiin

Alma Talent Tietopalvelut välittää ja tuottaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa yritysasiakkaiden liiketoiminnan tueksi. Ida taas tuottaa luotettavaa ja ajantasaista markkinointia asiakasyritysten liiketoiminnan tueksi. Yhteistyömme on kirjaimellisesti yhteistä ymmärrystä.

Uusi asiakaslupaus

Pureutumalla Tietopalveluiden laajaan palveluvalikoimaan, aloimme tunnistaa teemoja, joiden kautta palveluiden markkinointiviestejä voitiin selkeyttää ja kirkastaa. Tämä työ toimi tärkeänä pohjana myös verkkopalvelun sisällön selkeyttämiselle.

Tietopalveluiden asiakaslupaus kiteytyi muotoon ”Muutamme datan menestykseksi”.

Paremmin menestyisit tiedolla ja palvelulla

Tämän johtavan ajatuksen ympärille loimme myös mainonnan konseptin, jonka idea ja visuaalisuus taipui niin liikkuvan kuvan, printin kuin digimainonnan medioihin. Huumoria hyödynnettiin erottautumisessa tietoisesti, mutta huumorin tyylille asetettiin yhdessä asiakkaan kanssa myös tarkat rajat.

Alma Talent Tietopalvelut Oy osa Alma Talent Oy:tä, Suomen johtavaa talous- ja ammattilaismedioiden julkaisijaa, sekä Alma Media -konsernia. Se tarjoamat tietopalvelut perustuvat omiin tietokantoihin, joita tiedonkerääjät, analyytikot ja tietokanta-asiantuntijat ylläpitävät ja kehittävät. Lisäksi yrityksen kautta saa tietoja yli 20 muulta tiedontuottajalta, joista osa on viranomaisia ja osa yksityisiä.

Töitämme