Tule meille töihin copywriter

Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram on luovista ajattelijoista ja tekijöistä koostuva tiivis perhe. Ja siksi loistava työpaikka. Nyt etsimme copywriteria kasvavaan joukkoomme.

Työtämme ohjaa vahva strateginen ote, jonka haluamme integroida oivaltaviin toteutuksiin sekä uusien teknologioiden hyödyntämiseen. Unelmatyyppimme on luova ja silti analyyttinen.

Sulaudut vaivatta joukkoon, jos pidät omien ja kollegoittesi aivojen kaivelusta. Ja jaat uskomme siihen, että tarinan voi kertoa lukemattomilla eri tavoilla välineestä tai sen koosta riippumatta.

Perusvaatimuksena edellytämme hyvää ymmärrystä eri markkinointikanavista sekä kokemusta markkinoinnin strategisesta suunnittelusta. Mutta koska meillä on tapana innostua annetuista haasteista, on saman intohimon jakaminen aiemman hankitun työkokemuksen kanssa ihan yhtä tärkeää. Aina parempi, jos innostuksesi on tarttuvaa ja yltää asiakkaaseen asti.

Jos kaiken tämän lisäksi jaksat ottaa osaa intensiivisiin keskusteluihin päivän lounastarjonnasta, olet luultavasti etsimämme tyyppi.

Tule siis meille töihin!

Lähetä mahdollisimman pian vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen jirka.sauros@idafram.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon: ”Rekrytointi, Copywriter”. Liitä mukaan myös portfoliosi ja palkkatoiveesi.