Tiedote: Lomarengas valitsi mainostoimistokseen Ida Framin

Mökkien ja huviloiden vuokrauksen markkinajohtaja Lomarengas on valinnut uudeksi mainostoimistokumppanikseen Ida Framin. Yhteistyö on käynnistetty Lomarenkaan markkinointiviestinnän konseptin suunnittelulla ja kesän myyntikampanjalla.

– Meidät vakuutti erityisesti Idan intohimoinen suhtautuminen liiketoimintamme kasvattamiseen sekä ymmärrys digitaalisten medioiden merkityksestä vuokrausliiketoiminnassa.  Jos tulosta syntyy, yhteistyöstämme tulee pitkäkestoinen, Lomarenkaan markkinointipäällikkö Pekka Huttunen toteaa.

Yhteisen työn alla on myös Lomarenkaan liiketoiminnan kannalta elintärkeän verkkopalvelun uudistaminen. Palvelussa vierailee viikoittain yli 50 000 ihmistä ja suurin osa vuokrauksista tehdään palvelun kautta.

– Lomarengas on tehnyt kannattavaa liiketoimintaa suomalaisten mökkiunelmien toteuttamisella  jo yli 40 vuoden ajan. Tavoitteenamme on auttaa Lomarengasta jatkamaan kasvuaan sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla, tiivistää Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen.

Ida Framissa Lomarenkaan menestystä ovat Laaksosen lisäksi rakentamassa AD ja luova johtaja Jirka Sauros, copywriter Kati Hartikainen, asiakkuusjohtaja Tanja Ylikangas ja projektipäällikkö Riikka Antila.

Lisätietoja:

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi
http://www.idafram.fi

Pekka Huttunen, markkinointipäällikkö, Lomarengas Oy
+358 46 851 1912
pekka.huttunen@lomarengas.fi
http://www.lomarengas.fi/

Lomarengas on Suomen suurin mökkejä, huviloita ja huoneistoja vuokraava konserni, jolla on noin 3900 mökin valikoima ympäri Suomea. Pääosin matkailuyrittäjien omistaman konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 22 miljoonaa euroa.

Ida Fram on täyden palvelun mainostoimisto, joka yhdessä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n kanssa palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Pågen, Silmäasema ja Kärkimedia.