Tiedote: Lammi uudistaa brändinsä Ida Framin kanssa

Lammi Kivitaloista parhaiten tunnettu Lammin Betoni uudistaa brändinsä Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Framin kanssa. Ida Fram valittiin Lammin kumppaniksi kilpailutuksen kautta.

Kivirakentamisen palveluita ja betonituotteita tarjoava Lammin Betoni Oy on toteuttamassa mittavaa brändiuudistusta. Uudistuksessa kaikki konsernin yritykset ja tuoteryhmät tuodaan yhden Lammi-brändin alle. Samalla uudistetaan yrityksen visuaalinen ilme sekä kirkastetaan Lammin tarina ja ydinviestit kohderyhmittäin.

– Lammi on yli 60 vuotta toiminut perinteikäs suomalainen perheyritys. Ida Framin kanssa tehtävä markkinoinnin uudistus on suurin koko historiamme aikana. Odotukset ja tavoitteet yhteistyöllemme ovat korkealla”, Lammin markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen kertoo.

Ida Framin ja Lammin yhteistyö on alkanut brändityöllä ja visuaalisen ilmeen uudistuksella, messuosaston suunnittelulla, 32 talomallin ideakirjalla ja koko konsernin verkkosivuston uudistuksella. Lammin uusi visuaalinen ilme jalkautetaan yrityksen kaikkeen tekemiseen vuoden 2019 aikana.

– Lammi on Suomessa kivitalojen markkinajohtaja ja kivirakentamisen edelläkävijä. Haasteellisessa pientalorakentamisen markkinassa on tärkeää pystyä uudistumaan ja kehittymään. On upeaa olla mukana tekemässä kasvunälkäisen perheyrityksen uutta tulemista Suomessa ja kansainvälisesti, Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen iloitsee.

Lammin tiimissä työskentelevät Ida Framissa projektipäällikkö Riikka Antila, AD ja luova johtaja Jirka Sauros, Copywriter Kati Hartikainen ja tuotanto-AD Jussi Salakka. Hakukonemarkkinoinnin ja verkkomainonnan ratkaisuista vastaa Simo Räsänen. Lammin Betonilla markkinoinnista ja brändiuudistuksesta vastaavat Markkinointi- ja kehityspäällikkö Markus Inkiläinen sekä Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marjo Mäki.

Lisätietoja:

Markus Inkiläinen, Markkinointi- ja kehityspäällikkö
Lammin Betoni Oy
+358 207 530 408
markus.inkilainen@lamminbetoni.fi
https://www.lammi.fi

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja
Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi
https://www.idafram.fi

Lammin Betoni on 1956 perustettu Suomen johtava anturamuottien, betonikivien ja kivitalojen valmistaja. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 13,9 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa konsernin palveluksessa on 56 henkilöä. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Lammilla, Vantaalla ja Dabrowa Gorniszassa Puolassa. Lammin asiakkaita ovat rakennusalan ammattilaiset ja omakotitaloja rakentavat perheet.

Ida Fram on Suomen ensimmäinen palvelumarkkinoinnin toimisto, joka yhdessä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja vaikuttajamarkkinoinnin toimisto Babler Oy:n kanssa palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat Lammin lisäksi mm. Lomarengas, Folksam ja Laatutakuu.