Tiedote: Ida Framista Suomen ensimmäinen palvelumarkkinoinnin toimisto

Mainostoimisto Ida Fram uusiutuu ja keskittyy palvelualan yrityksien markkinoinnin tekemiseen. Samalla yrityksen nimeksi tulee Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram.

Suomen ensimmäinen palvelumarkkinoinnin toimisto tarjoaa asiakkailleen markkinoinnin strategisen ja luovan suunnittelun lisäksi esimerkiksi verkkopalveluiden kehittämisen, hakukonemarkkinoinnin ja verkkomainonnan ratkaisut sekä myyntitapaamisten sopimisen palvelut. Tarkoituksena on toimia palvelualoilla toimivien yrityksien markkinoinnin strategisena kumppanina.

– Tunnemme etenkin pienten ja keskisuurten yritysten arjen haasteet ja palveluiden markkinoinnin erikoispiirteet läpikotaisin. Palvelualan yritykset saavat meiltä kaikki kasvun tekemiseen tarvitsemansa markkinoinnin palvelut, kertoo toimitusjohtaja Panu Laaksonen.

Erikoistuminen harvinaista markkinointialalla

Tyypillisesti suomalaiset markkinointialan yritykset eivät ole erikoistuneet. Esimerkiksi mainostoimistot ja mediatoimistot ovat yleisosaajia, jotka toimivat lukuisilla eri toimialoilla. Palveluita kuitenkin ostetaan eri tavalla kuin fyysisiä tuotteita. Siksi palvelualan yritykset Idan näkemyksen mukaan hyötyvät enemmän erikoistuneesta markkinointikumppanista.

– Olemme ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen palveluiden markkinointiin erikoistuva toimisto. Markkinoinnin vaatimustason kasvaessa myös erikoistumisen tarve korostuu, Laaksonen tiivistää.

Kova usko osaamiseen laskutusmallia myöten

Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram pyrkii toteuttamaan asiakkaidensa kanssa osittain tai kokonaan tekemisen tuloksiin perustuvia laskutusmalleja. Tarkoituksena on riskiä jakamalla parantaa palvelualan yrityksien mahdollisuuksia investoida markkinoinnin määrään ja laatuun.

– Teemme kasvua markkinoinnin keinoin ja työmme tulokset mitataan euroina. Koska osaamme asiamme, ovat tulospohjaiset laskutusmallit meille toimiva ratkaisu. Alalla puhetta tulospohjaisesta tekemisestä on riittänyt, mutta tekijöitä on ollut vähemmän”, toteaa Panu Laaksonen.

Uusi hallitus luotsaa muutosta

Muutoksessa uudistetaan myös Ida Framin hallitus, jota johtaa hallitusammattilainen Esa Matikainen. Muut jäsenet ovat R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen, Ida Framin luova johtaja Jirka Sauros ja toimitusjohtaja Panu Laaksonen.

Lisätietoja

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Palvelumarkkinoinnin toimisto Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi

Ida Fram on Suomen ensimmäinen palvelumarkkinoinnin toimisto. Yritys auttaa markkinoinnin keinoin suomalaisia ja Suomessa toimivia palvelualan yrityksiä kasvamaan. Ida Fram on osa Ida Fram Groupia, johon kuuluvat myös digitaalisen markkinoinnin toimisto Into-Digital, vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut viestintätoimisto Babler, Blogiyhteisö Suomen Blogimedia ja B2B-myynnin ja markkinoinnin toimisto Fram2B. Ida Framin asiakkaita ovat mm. Folksam Vahinkovakuutus, ISS Direct, Lomarengas ja Lip-Lap Laiturit.