Tiedote: Ida Fram tekemään Fisherman’s Friendin ja McVitie’sin markkinointia

Ida Fram on aloittanut yhteistyön Arvid Nordquistin Suomessa edustamien Fisherman’s Friend ja McVitie’s Digestives -brändien markkinoinnin kumppanina. Yhteistyö koskee brändien markkinointitoimenpiteiden suunnittelua ja toteutusta Suomessa.

– On kiinnostavaa päästä hyödyntämään päivittäistavarakaupan osaamistamme näiden kansainvälisesti arvostettujen brändien kanssa. Kasvua teemme erityisesti terävöittämällä brändien viestejä ja panostamalla luoviin ratkaisuihin mediassa ja myymälöissä, Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen kertoo.

Arvid Nordquist edustaa Pohjoismaissa kansainvälisiä lukuisia elintarvike- ja alkoholimerkkejä. Lisäksi perinteikkäällä perheyrityksellä on oma kahvipaahtimo. Yritys toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

– Tarvitsimme kumppanin, jolla on päivittäistavarakaupan näkemystä ja paikallismarkkinan tuntemusta. Ida Fram tarjoaa meille vahvaa markkinoinnin strategista osaamista ja oivaltavia luovia ratkaisuja, Tuoteryhmäpäällikkö  Cecilia Mérus  kertoo.

Idassa Fisherman’s Friendin ja McVitie’sin markkinointia tekevät AD ja luova johtaja Jirka Sauros, copywriter Kati Hartikainen, tuotanto-AD Jussi Salakka, projektipäällikkö Riikka Antila ja toimitusjohtaja Panu Laaksonen. Tiimin käsialaa ovat myös McVitie’sin filmit. Please meet Robbie, Maggie and Mary!

Lisätietoja:

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi
http://www.idafram.fi

Cecilia Mérus, Product Group Manager, Arvid Nordquist Finland
+ 358 10 832 56 07
cecilia.merus@arvidnordquist.fi
http://www.arvidnordquist.fi

Arvid Nordquist on pitkät perinteet omaava elintarvikkeiden, kahvin, viinien ja oluen johtava toimittaja, joka toimii 170 työntekijän voimin Tukholmassa, Helsingissä, Oslossa ja Kööpenhaminassa.

Ida Fram on täyden palvelun mainostoimisto, joka auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Yhdessä sisaryrityksiensä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja viestintätoimisto Babler Oy:n kanssa Ida palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Pågen, Lomarengas ja Honkarakenne.