Tiedote: Honkarakenne valitsi Idan

honkarakenne_460x227_20140429

Massiivipuutaloja ja -mökkejä valmistava Honkarakenne Oyj valitsi kotimarkkinoiden mainostoimistokumppanikseen Ida Framin. Maailman johtava hirsitalorakentaja etsi kumppania kilpailutuksen kautta. Ensimmäisenä yhteisenä projektina lanseerataan Honkarakenteen Muuttovalmiit Omakotitalot -uutuusmallisto.

– Tarkoituksenamme on tehdä yhdessä Idan kanssa myynnillisesti vahva lanseeraus. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyön alkuun – siihen miten Idan tiimi on haastanut meitä rohkeasti ja miten antaumuksella he ovat paneutuneet jokaiseen yksityiskohtaan. Tästä on hyvä jatkaa, Honkarakenteen Suomen markkinointipäällikkö Sanna Haikonen kertoo.

Honka Muuttovalmiiden Kotien lanseeraus on juuri käynnistynyt printissä, verkossa ja suoramarkkinoinnin toimenpiteillä. Kampanja huipentuu kesän asuntomessuille.

– Nyt tehdään koteja ja työpaikkoja suomalaisille! Honkarakenne-talot suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja muuttovalmiiden talojen markkina kasvaa jatkuvasti. On hienoa olla auttamassa Honkarakennetta ottamaan oman osansa tästä kasvusta, Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen iloitsee.

Lisätietoja: 

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi
http://www.idafram.fi

Sanna Haikonen, markkinointipäällikkö Suomi, Honkarakenne Oyj
+358 50 3312039
sanna.haikonen@honka.com
http://www.honka.fi

Honkarakenne Oyj on mailman johtava massiivipuutaloja valmistava yritys. Honka-tuotemerkin valikoimaan kuuluvat omakoti- ja vapaa-ajan talot sekä hotellit, ravintolat ja lomakylät. Vuonna 2013 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 48 miljoonaa euroa. Honkarakenne Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Ida Fram on täyden palvelun mainostoimisto, joka yhdessä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja viestintätoimisto Babler Oy:n kanssa palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Pågen, Lomarengas ja Ensto.