Tiedote: Fressi valitsi Ida Framin kumppanikseen tekemään kannattavaa kasvua

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi on valinnut Ida Framin markkinointiviestinnän kumppanikseen. Tavoitteena on vahvistaa Fressin kannattavaa kasvua voimakkaasti kilpaillulla toimialalla. Ensimmäiset kampanjat ovat parhaillaan käynnissä.

Fressi valitsi kilpailutuksella markkinointinsa kumppaniksi Ida Framin. Fressi haki kumppania erityisesti markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, luoviin ratkaisuihin ja digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen.

Kilpailu liikuntakeskusten välillä on kovaa ja tarvitsimme kumppanin, jolla on strategista osaamista ja kykyä kasvun tekemiseen erittäin kilpailulla toimialallamme. Lähdemme yhdessä Ida Framin kanssa vahvistamaan kannattavaa kasvuamme”, kertoo Fressin markkinointijohtaja Ville Välikoski.

Fressi on täyden palvelun premium-liikuntakeskus, jolla on vajaat 20 liikuntakeskusta ympäri Suomea. Vuonna 2016 Fressi avaa myös uusia liikuntakeskuksia, joista ensimmäinen, Fressi Myyrmäki avattiin vuoden alussa.

Fressi on perinteikäs ja menestyvä, suomalainen perheyritys. Hankimme Fressille lisää asiakkaita ja pidämme entistä paremmin kiinni nykyisistä asiakkaista. Kasvua on tultava tai yhteistyömme jää lyhyeksi, summaa Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen.

Fressin ja Ida Framin yhteistyö on käynnistynyt Myyrmäen uuden liikuntakeskuksen lanseerauksella sekä asiakashankintakampanjoilla. Lisäksi Ida Fram vastaa jo nyt myös Fressin hakusanamainonnasta, hakukoneoptimoinnista, display-mainonnasta ja Facebook-mainonnasta.

Lisätietoja:

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi

Ville Välikoski, markkinointijohtaja, Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressi
+358 40 5289 555
ville.valikoski@fressi.fi

Vuonna 1979 Tampereella toimintansa aloittanut Fressi on Suomen suurin kotimainen liikuntakeskusketju. Ketjuun kuulu tällä hetkellä 18 liikuntakeskusta ympäri Suomen. Kotimaisuudesta Fressillä on osoituksena virallinen Avainlippu-tunnus. Fressi on osa Fysioline -ryhmää. http://www.fressi.fi

Ida Fram on täyden palvelun mainostoimisto, joka yhdessä sisaryrityksiensä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja viestintätoimisto Babler Oy:n kanssa palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Pågen, Lomarengas ja Honkarakenne. http://www.idafram.fi

uutiskirje_maaliskuu_2016_660x244_fressi