Tiedote: Ensto valitsi mainostoimistokumppanikseen Ida Framin

ensto intro_kuvitus ja logo

Sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen ja valmistamiseen erikoistunut Ensto on aloittanut yhteistyön Ida Framin kanssa. Kansainvälinen cleantech-yritys etsi kumppania, joka pystyy vastaamaan Enston markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen liittyvistä palveluista. Ida Fram valikoitui kumppaniksi kilpailutuksen kautta.

– Painotimme kilpailutuksessa markkinoinnin strategista osaamista, luovuutta sekä projektien ja kustannusten tehokasta hallintaa. Ida tarjosi näiden lisäksi kokonaisvaltaista ymmärrystä toimialastamme ja alamme ostoprosesseista. Analyyttinen ote ja luovat ratkaisut vakuuttivat meidät, Enston brändi- ja viestintäjohtaja Pia Hänninen kertoo.

Ensimmäisenä yhteisenä projektina toteutettiin Ensto Intro -asennuskalusteiden lanseerauskampanja, joka alkoi menestyksekkäästi Sähkö, Tele, Valo ja AV-2014 -messuilla Jyväskylässä helmikuussa.

– Ensto on suomalainen perheyritys, joka työllistää Suomessa sekä muualla Euroopassa ja Aasiassa 1600 ihmistä. Merkittävänä työllistäjänä sekä tuotteiden ja palveluiden viejänä Ensto rakentaa joka päivä suomalaista hyvinvointia. Tätä menestystarinaa on mahtavaa olla mukana tekemässä, toteaa Ida Framin toimitusjohtaja Panu Laaksonen.

Idan Ensto-tiimiin kuuluvat Laaksosen lisäksi AD ja luova johtaja Jirka Sauros, copywriter Kati Hartikainen, tuotanto-AD Jussi Salakka ja projektipäällikkö Riikka Antila.

Lisätietoja:

Panu Laaksonen, toimitusjohtaja, Ida Fram Oy
+358 40 517 7931
panu.laaksonen@idafram.fi
www.idafram.fi

Pia Hänninen, brändi- ja viestintäjohtaja, Ensto Group
+358 400 492 142
pia.hanninen@ensto.com
www.ensto.fi

Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut kansainvälinen cleantech-yritys ja perheyhtiö, jonka järjestelmät ja tuotteet ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa ja energiatehokkaassa käytössä. www.ensto.fi

Ida Fram on täyden palvelun mainostoimisto, joka auttaa asiakkaitaan menestymään. Yhdessä digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja viestintätoimisto Babler Oy:n kanssa Ida palvelee asiakkaitaan 30 työntekijän voimin. Ida Framin asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Pågen, Lomarengas ja Novo Nordisk. www.idafram.fi