Tässä on uusi sivustoni, tervetuloa

Tervetuloa täysin uudistuneelle sivustolleni. Projekti käynnistyi ennen kesälomia ja suuri hetki on nyt koittanut.

Sivustoni on monin osin hyvin perinteinen yrityssivusto. Yhteystiedot ovat tyypillisesti haetuin tieto, ja ne löytyvätkin helposti [intlink id=”41″ type=”page”]omalta sivultaan[/intlink]. Esittelen sivustollani myös työni ja asiakkaani. Lisäksi tarjoan oman paketin median edustajille.

Aktiivisimmat päivitykset neljällä otsikolla

Koska olen Muuttuvan maailman mainostoimisto, yritän toimia aktiivisesti myös verkossa. Uusi sivustoni päivittyy jatkuvasti neljän aihealueen muodossa, jotka esitellään seuraavassa lyhyesti. Jatkossa päivityksiä voi tehdä koko henkilöstöni. Kirjoittajan tiedot mainitaan aina artikkelin yhteydessä.

1. Uutiset

Uutisissa kerron kuulumisistani laidasta laitaan. Tiedossa on esimerkiksi pikaisia uusien projektien esittelyjä, kuvia ja videota toimistoni arjesta sekä juhlatunnelmia.

2. Työt

Esittelen sivustollani tärkeimpiä töitäni kuvien kera.  Tällä hetkellä esittelyssä ovat Sokos, Pernod Ricard Finland, SAP, R-kioski, Terveystalo ja Activision Guitar Hero.

3. Maailma muuttuu -kirjoitukset

Blogini sisältö päivittyy jatkossa suoraan tänne sivuilleni. Maailma muuttuu -blogi siis sulautetaan osaksi uutta sivustoni. Jatkan kuitenkin ainakin jonkin aikaa blogikirjoitusten julkaisemista myös varsinaisella blogisivullani.

4. Tiedotteet

Viralliset tiedotteeni julkaistaan etusivulla ja [intlink id=”55″ type=”page”]”Medialle”-sivulla[/intlink]. Tuoreimpana R-kioskin ilmeen uudistusta koskeva pressitiedote.

Kerro mitä tykkäät sivustostani

Jos haluat antaa palautetta sivustostani, klikkaa tästä Facebook-sivulleni.  Kerään sinne kaikki kommentit ja vastaan mielelläni myös kysymyksiin. Töihini, uutisiini, blogiteksteihini ja tiedotteisiini voit myös kirjoittaa kommentteja täältä sivustoni kautta.