Silmäasema: Näönvapaus

Silmäasema-ketju on Suomen suurin täysin kotimainen optikkoliikeketju, jonka muodostavat 121 silmälääkärien ja optikoiden omistamaa jäsenliikettä. Yksityinen silmäsairaala tarjoaa huippulaadukkaita silmälääkäripalveluita uusimmilla laitteistoilla.


Silmäasema ja Yksityinen Silmäsairaala yhdistivät voimansa ja tarjoavat nyt yhdessä kaikki näkemisen tuotteet ja palvelut.

Idan suunnittelema konsepti ”Näönvapaus” nostaa keskiöön ihmisen vapauden elää ja harrastaa ilman rajoittavia silmälaseja tai piilolinssejä. Kampanjan puhemiehinä toimivat tv-kasvo ja radioääni Kristiina Komulainen sekä bloggaajat Mikko ja Hertta.

 

Näönvapautta monessa mediassa

 

Lanseerausviestiä levitettiin printti-ilmoittelun, display-mainonnan ja hakusanamainonnan kautta. Lisäksi toteutimme myymälämateriaaleja Silmäaseman liikkeisiin. Mediavalinnoissa Idaa auttoi Phd. Myös molemmat kampanjassa leikkauksen läpikäyneet bloggaajat kertovat leikkauksesta ja näönvapaudesta kirjoituksissaan.

Tarkempi laserleikkaukseen tutustuminen ja ajan varaaminen alkaa www.laserleikkaus.fi –sivustolta, josta löytyy myös kampanjan puhemiesten Näönvapaus-tarinat videoina. Koska hakukoneiden merkitys laserleikkausten myynnissä on merkittävä, valitsimme hakukonemarkkinoinnin kumppaniksi Tuloksen.