R-kioski: Huippupaikan metsästys

R-kioski hakee 50 uutta kauppapaikkaa eri puolilta Suomea. Kaikki alan ammattilaiset ja asiakkaat kutsutaan mukaan kauppapaikkojen etsimiseen. Osoitteessa www.r-kioski.fi/huippupaikka on käynnissä Huippupaikan metsästys, jossa on luvassa vuokrasopimukseen johtavista vihjeistä 1000 € palkkio.

Uusien paikkojen löytäminen omin Rautakirjan avuin on osoittautunut tehottomaksi. Tarkoituksena on viestiä, että R-Kioski on uudistuva ja kasvuhakuinen. Ja saada toki mahdollisimman paljon liidejä.

 

Tonni sulle, vinkki mulle

 

Ida Fram aktivoi sekä kuluttajat että kiinteistöammattilaiset (crowdsourcing) antamaan vihjeitä hyvistä liikepaikoista 1000€ palkkiota vastaan. Lisäksi otimme paikkakuntalaisten ja liikkeiden omistajien hiljaisen tiedon pysyvään hyötykäyttöön. Näillä toimenpiteillä luotiin tehokas ja pysyvä mekanismi, jota voidaan hyödyntää monta vuotta eteenpäin.

 

Metsästys kiinnosti monia

 

Palvelu lanseerattiin lehdistötilaisuudessa, jonka jälkeen media alkoi täyttyä uutisista – ja palvelu vinkeistä. Kampanjasta uutisoivat esimerkiksi YLE, Kauppalehti ja Ilta-Sanomat. Lisäksi metsästyksestä kampanjointiin printtimediassa ja kiinteistöammattilaisille kohdennetulla suorakirjeellä. Muutamassa päivässä palvelussa oli satoja vinkkejä, ja tällä hetkellä vinkkejä on jo lähes 2000 kpl. Lopullisten kioskipaikkojen löytämisessä onnistuminen varmistuu vasta myöhemmin.