PosterPlease – parhaat muistot näkyvät

PosterPlease on suomalainen verkkopalvelu, joka tekee laadukkaita kodinsisustustuotteita valokuvista. Canvas-taulut, sisustustaulut, restik-tarrat, valokuvatarjottimet ja -tapetit saa kätevästi tilattua verkosta. Omien kuvien lisäksi haluamansa sisustustuotteen voi teettää yrityksen sisustuskuvavalikoimasta.

Idan ja PosterPleasen yhteistyön tavoitteena on kasvattaa PosterPleasen myyntiä. Kauppa käy jo lupaavasti ja nyt yrityksessä on investoitu rohkeasti tuotantoresurssien lisäämiseen.

PosterPleaselle suunnitellun markkinoinnin keskeiset välineet ovat tulospohjaiset ratkaisut, kuten hakusana- ja display-mainonta. Lisäksi hyödynnetään sosiaalisen median mahdollisuuksia, kuten Facebook-sivua ja -mainontaa sekä yhteistyötä bloggaajien kanssa.

Maineen korjausta ja kehittämistä

Kasvava yritys on aikaisemmin hetkellisesti kärsinyt kovasta kysynnästä johtuneisista toimitusvaikeuksista. Ongelmat on ratkaistu ja virheet hyvitetty, mutta asiakkaiden kokema mielipaha on harmillisesti jättänyt jälkensä hakukoneisiin.

Viestinnän suunnittelu käynnistettiin tilanteen tarkalla kartoituksella ja strategisella suunnittelulla. Toimenpiteiden ensimmäisen vaiheen muodostaa viestinnällinen kampanja, jossa käydään asiakassuhdemarkkinoinnin keinoin läpi menneet ongelmat ja kerrotaan niiden korjaamisesta. Luottamusta rakennetaan avoimuuden lisäksi konkreettisilla lupauksilla 100%-laatutakuusta ja kahden viikon toimitusajasta. Lisäksi varmistetaan, että virheellinen ja vanhentunut tieto saadaan putoamaan hakukonetuloksissa.

PosterPleasen valokuvat on kuvannut Sampsa Pärnänen. Graafisen ilmeen suunnittelijana on toiminut Topi Kairenius.