Pernod Ricard Finland: G.H. Mumm

Pernod Ricard Finland Oy on Suomen toiseksi suurin alkoholialan yritys, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi, myy ja jakelee noin 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta.

Pernod Ricard Finland kuuluu ensimmäisten asiakkaittemme joukkoon. Yhteistyömme Mumm-samppanjan menekinedistämisen parissa perustuu jatkuvaluonteisiin toimintamalleihin, joihin kuuluu esimerkiksi Ladies Like Champagne -Facebook-ryhmä.

 

Saunakaljoista samppanjaan

 

Tavoitteena oli poistaa suomalaisten samppanjaestoja, kertoa juomasta kiinnostavasti sekä kannustaa samppanjan nauttimiseen ilman sen suurempaa juhlaa.

 

”Hienosti on toiminut, ja MUMM-myynnin kehitys on ollut huumaavaa jo loppusyksystä, suurkiitos siitä teille. Pelkästään joulukuun myynti oli +178 % viime vuoden ko. ajanjaksoon verrattuna!”

– Kaisa Kavekari, Brand Manager

 

G.H. Mumm -brändätty samppanjaa.fi  kertoo samppanjasta yleisesti. Sivusto löytyy helposti, kun googlaat ”samppanja”.

 

Tytöt tykkää kuplivasta

 

G.H. Mumm – Ladies Like Champagne -ryhmä Facebookissa järjestää jäsenilleen säännöllisesti erilaisia tempauksia. Ryhmän aktivointeja hyödynnetään myös PR:n suunnittelussa.

Mumm on kampanjoinut myös mm. Kauppalehdessä sekä Radio Rockin ja Radio Aallon kanssa yhteistyössä toteutetussa kilpailussa.