Kuinka Suomen ensimmäisen Business Parkin käyttöaste nousi 20 prosenttiyksikköä?

Suomen vanhin Business Park Spektri koki täyden muodonmuutoksen loppuvuodesta 2016. Ida auttoi Spektriä löytämään uuden kuosin lisäksi uuden vaihteen talon täyttämisessä. Käy peremmälle! 

Tapiolassa sijaitseva Spektri oli ensimmäinen Business Park Suomessa. Jo hiukan elämän kuluttama Spektri tarvitsi vuonna 2016 kipeästi uudistuksen pysyäkseen mukana kiristyvässä kilpailussa. Uudistus koski käytännössä kaikkea seinien sisällä (ja vähän ulkoakin).

Kokonaisvaltaista visuaalista suunnittelua

Asiakas otti meidät mukaan herkulliseen aikaan. Visuaalisen ilmeen suunnittelu ei jäänyt pelkkään markkinointiviestintään, vaan suunnittelumme vaikutti myös itse tilaan: sisustukseen, julkisivun valomainoksiin ja valaisuun.

Visujen ohella teimme toki paljon muutakin, kuten tuhdin verkkosivustouudistuksen. Projektin aluksi tutkimme tarkkaan, mitä kävijät sivuilla tekivät ja uudet responsiiviset sivut suunniteltiin sen mukaan.

Suunnittelimme myös Spektrin viiden rakennuksen interaktiiviset infonäytöt. Samalla markkinointimateriaalit uudistettiin uuden ilmeen mukaisiksi, ja mainontaa toteutetaan printissä ja verkossa.

Kovaa kasvua sivustolla ja vuokrauksessa

  • +70% kävijöitä verkkosivuilla
  • +120% istuntoja verkkosivustolla
  • +20 prosenttiyksikön kasvu vuokrausasteessa

Spektrin uudistus on ollut tähän mennessä huikea matka, jossa olemme saaneet käyttää osaamistamme monipuolisesti. Uudistunut Spektri on houkutellut uusia vuokralaisia  kiitettävästi, ja vuokra-aste on jo noussut yli 20 prosenttiyksikköä. Tästä on hyvä jatkaa.

Ratkaisusta sanottua

”Idasta löysimme etsimämme monipuolisen markkinoinnin kumppanin, jolla on sekä vahvaa visuaalista näkemystä että kykyä auttaa meitä kehittämään palvelujamme ja markkinointiamme. Nyt uudistuksen valmistuttua Spektri pystyy tarjoamaan entistä paremmat palvelut ja viihtyisämmät tilat nykyisille ja tuleville vuokralaisille.”

 

Outi Kymäläinen, Toimitusjohtaja, Spektri Business Park

Ida ja Spektri

Ida on Spektri Business Parkin markkinoinnin kumppani Suomessa. Yhteistyö käynnistyi 2016 ja pitää sisällään monipuolisesti markkinoinnin strategisen ja luovan suunnittelun ja toteutuksen.

Kiinnostuitko?

Panu Laaksonen
CEO
panu.laaksonen@idafram.fi
+358 40 517 79 31

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi tuoreimmat blogitekstimme ja case-esittelymme.

Tilaa uutiskirjeemme »