Kivitalorakentajan uusi identiteetti ja ilme

Lammin Kivitaloista parhaiten tuttu Lammin Betoni tarvitsi apua brändiuudistukseensa. Ida kilpaili itsensä markkinoinnin puikkoihin ja 2018 Lammi tuli ulos uuden brändistrategian, identiteetin ja ilmeen kanssa.

Perinteinen suomalainen betonituotteiden ja kivitalojen valmistaja halusi määritellä brändinsä uudelleen. Lammin Betonin toiminta oli jakautunut kivitalojen lisäksi harkko- ja pihatuotteisiin, sekä tytäryhtiö Lammi-Perustus Oy:n valmistamiin valmisanturamuotteihin. Puolassa toimii lisäksi tytäryhtiö Lammi Fundament.

Yksi Lammi, yksi tarina

Pitkän pohtimisen jälkeen päätettiin yhdistää konsernin kaikki yritykset ja tuoteryhmät yhden Lammi-brändin alle. Nyt Lammi-brändi pitää sisällään kaikki kivirakentamisen tuotteet ja palvelut.

Ida kirkasti strategiatyön yhteydessä Lammin tarinan ja ydinviestit. Loimme Lammille myös uuden logon,  visuaalisen ilmeen ja puhetavan, jotka henkivät uutta ajattelua.

Markkinointiviestinnän ratkaisujen suunnittelu ja toteutus

Ensimmäinen ulostulo tapahtui upouuden messuosaston myötä ja Idan suunnitteleman ja toteuttaman Ideakirjan muodossa. 154-sivuinen Ideakirja sisältää 32 uutta talomallia sekä sisustusideoita. Oli melkoinen rutistus. Tuli hieno.

Vastasimme Lammin verkkosivuston sisällöstä, käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta. Teemme Lammille hakukonemarkkinointia, verkkomainontaa ja sosiaalisen median ratkaisut. Olemme uudistaneet myös kaikki painetut materiaalit, luoneet eri tuoteryhmille liikkuvan kuvan sisältöjä sekä teemme mainontaa printtiin ja sähköisiin kanaviin.

Ida on Lammin Betonin markkinoinnin kumppani. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2018 ja pitää sisällään monipuolisesti markkinoinnin strategisen ja luovan suunnittelun ja toteutuksen.

Kiinnostuitko?

Panu Laaksonen
CEO
panu.laaksonen@idafram.fi
+358 40 517 79 31

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi tuoreimmat blogitekstimme ja case-esittelymme.

Tilaa uutiskirjeemme »