ISS Direct haastaa Suomen siivousalan yritykset

Siivous- ja kiinteistöalan jätti ISS toi Suomeen pienten ja keskisuurten yritysten palvelemiseen keskittyvän siivousyritys ISS Directin. Ida loi brändille identiteetin ja ilmeen. Siistiä!

ISS kääntyi Idan puoleen alkuvuodesta 2017. Uusi siivousalan yritys ISS Direct toimi jo markkinassamme, mutta tältä puuttui vielä oma brändi-identiteetti ja ilme.

Määrittelimme yhteistyömme aluksi ISS Directin ainutlaatuiset kilpailuetutekijät ja position markkinassa sekä tiivistimme brändin ytimen ja ydinviestit. ISS Direct on taustamuskeleiltaan iso ja kansainvälinen.

ISS-tausta tuo pienemmillekin asiakkaille hyötyä esimerkiksi keskitettyjen hankintojen ja toimialaosaamisen muodossa. Samalla ISS Directin palvelu on aina paikallista ja henkilökohtaista. ”Ison edut, pienen asenne” kiteytti ISS Directin tekemisen asenteen sanoiksi.

Sweepillä pyyhkii hyvin!

Loimme ISS Direct Suomelle logon ja visuaalisen ilmeen, jonka keskiöön syntyi animaatiohahmo Sweep. Henkilöstö otti Sweepin riemulla vastaan ja hahmosta tuli ISS Directin maskotti, joka seikkailee kaikissa yrityksen materiaaleissa.

Palvelumuotoilulla uusi viestintäkanava

Suunnittelimme ja toteutimme ISS Directille sähköisiä ja painettuja myynnin materiaaleja sekä liikelahjoja. Loimme yritykselle myös SuoraPostin – palvelukonseptin, jonka avulla siivouskohteessa töitä tekevät ihmiset voivat helposti kommunikoida paikkaa siivovan henkilön kanssa.

SuoraPosti lisää siivottavan kohteen työntekijöiden tyytyväisyyttä palveluihin, sillä sen avulla on helppo esittää siivoojalle toiveita. Se lisää myös siivoojan tyytyväisyyttä, sillä SuoraPosti välittää toiveiden lisäksi kiitoksia.

ISS Directille SuoraPosti tarjoaa helppoja lisämyynnin paikkoja, kun asiakkaiden palautteen perusteella tunnistetaan kehityskohteita.

Projektista sanottua

”Halusimme luoda ISS Directistä ketterän, palvelevan ja lähestyttävän brändin. Ida sai hyvin kiinni asioista, joita haluamme viestiä. Lopputuloksena syntyi juuri meidän oloinen brändi, johon henkilökunta on halunnut sitoutua. Tästä on hyvä jatkaa markkinan valloitusta!”

 

Henri Häyrinen, Toimitusjohtaja, ISS Direct Suomi

Ida on ISS Direct Suomen markkinoinnin kumppani. Yhteistyö käynnistyi keväällä 2017 ja pitää sisällään monipuolisesti markkinoinnin strategisen ja luovan suunnittelun ja toteutuksen.

Kiinnostuitko?

Panu Laaksonen
CEO
panu.laaksonen@idafram.fi
+358 40 517 79 31

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa myös uutiskirjeemme ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi tuoreimmat blogitekstimme ja case-esittelymme.

Tilaa uutiskirjeemme »