Matkalla omaan kotiin?

Me vakuutamme sinut ja kaiken kodissasi. Nuorten kotivakuutus nyt 93 €.


18–26-vuotiaille tarkoitettu nuorten kotivakuutus tarjoaa kattavan suojan esimerkiksi vesivahingon sattuessa, laitteen rikkoutuessa ja varkauden tai itsellesi sattuvien kolhujen varalta. Lisäksi se sisältää ainoana Suomessa myös suojan identiteettivarkaudelta.

Nuorten kotivakuutuksen saat hintaan 93€ vuodessa

Mikäli asut avio-/avopuolison tai sisaruksen kanssa, voitte ottaa yhteisen kotivakuutuksen. Tällöin vakuutus maksaa vain 113 euroa vuodessa. Jos jaat asunnon kaverin kanssa, tulee molempien hankkia omat vakuutukset.

Hanki vakuutus >>

 

Kattava kotivakuutuspaketti sisältää

• Omaisuusvakuutus irtaimistollesi 20 000 € saakka
• Vastuu- ja oikeusturvavakuutus
• Tapaturmavakuutus ilman omavastuuta
• Identiteettivarkausvakuutus

+ lisää halutessasi myös matkustaja- ja matkatavaravakuutus hintaan 51 € (koko paketti 144 € /vuosi). Mikäli otatte avopuolison kanssa yhteiseen kotivakuutukseen myös matkavakuutukset, maksatte niistä 86 € vuodessa kahdelta henkilöltä.

Vakuutukseen ei sisälly

• Pitkän ajan kuluessa syntyneet omaisuusvahingot, esim. pyöräsi säilyttäminen ulkona niin pitkään, että se ruostuu.
• Lapsi- tai kotieläinvakuutus
• Korvaus rasitusvammoista tapaturmavakuutuksessa

Hanki vakuutus >>

Vertaa nuorten kotivakuutusten hintoja

Hanki vakuutus >>

Nuorten kotivakuutus pähkinänkuoressa

Omaisuusvakuutus

Kotisi irtaimisto on vakuutettu 20 000 euroon asti suurten vahinkojen, kuten tulipalon ja vesivuodon varalta. Vakuutus antaa turvaa myös pienempien äkillisten ja odottamattomien vahinkojen varalta, esimerkiksi jos matkapuhelimesi putoaa lattialle tai joku varastaa laukkusi.

Vastuu-, oikeusturva- ja henkilöllisyysvarkausvakuutus

Vastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahingot, jotka varomattomuudesta aiheutat muille ja joista olet korvausvelvollinen. Vastuuvahinko voi syntyä esimerkiksi siten, että pyöräilet liikennesääntöjen vastaisesti ja törmäät jalankulkijaan, joka loukkaantuu.

Oikeusturvavakuutus korvaa välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka aiheutuvat riita-, rikos- tai hakemusasioista, joita voidaan käsitellä suomalaisessa käräjäoikeudessa. Kyse voi olla esimerkiksi testamentin moitteesta tai asuntokauppaan liittyvästä riidasta.

Folksam on myös Suomen ainoa vakuutusyhtiö, joka tarjoaa henkilöllisyysvarkausvakuutuksen kotivakuutuksen oikeusturvan yhteydessä.

Tapaturmavakuutus

Nuorten kotivakuutus sisältää tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikkialla maailmassa ilman omavastuuta. Tapaturman sattuessa et joudu jonottamaan julkiseen sairaanhoitoon, vaan saat nopeasti ja sujuvasti tarvitsemasi hoidon.

Mikäli kilpaurheilet tai harrastat riskialttiita urheilulajeja, saatat tarvita lisäksi ylimääräisen urheiluturvan. Tässä tapauksessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Matkavakuutus

Voit halutessasi täydentää vakuutustasi kattavalla matkavakuutuksella. Matkustajavakuutus korvaa, jos sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu tapaturma ollessasi matkalla.

Matkatavaravakuutus taas korvaa, jos matkatavaroillesi sattuu jotain. Molemmat vakuutukset ovat voimassa ilman omavastuuta. Voit myös saada korvausta, jos joudut perumaan tai keskeyttämään matkasi esimerkiksi sairauden vuoksi.

Hanki vakuutus >>