Rekrytointi: Verkkomainonnan, hakukonemarkkinoinnin ja verkkoanalytiikan liiketoiminnan vetäjä

Etsimme uuden liiketoiminnan vetäjäksi verkkomainonnan, hakukonemarkkinoinnin ja verkkoanalytiikan ratkaisujen kokenutta osaajaa.

Toimit tiiminvetäjänä, joka vastaa verkkomainonnan, hakukonemarkkinoinnin ja verkkoanalytiikan ratkaisujen osaamisen kehittämisestä ja myynnistä. Tehtäviisi kuuluu tiimin asiantuntijoiden osaamisen kehittäminen ja olet myös mukana tekemässä tiimin rekrytointeja koskevia päätöksiä. Myyntityötä teet tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme Panu Laaksosen kanssa.

Tarjoamme

  • Haastavan tehtävän nykyisen liiketoiminnan kehittämisessä ja uuden liiketoiminnan rakentamisessa
  • Mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja oman toimenkuvan jatkuvaan kehittämiseen
  • Dynaamisen työympäristön ja viihtyisät toimitilat
  • Kilpailukykyisen palkan

Edellytämme

  • Vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Kokemusta (digitaalisten) markkinoinnin palveluiden myyntityön tekemisestä
  • Väkevää asennetta myyntityön tekemiseen

Arvostamme

  • Korkeakoulututkintoa
  • Omaa kontaktiverkostoa myyntityön tekemisen tueksi
  • Suosituksia potentiaalisilta asiakkailta

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse viimeistään 30.6.2017. Liitä hakemukseen mukaan ainakin CV ja kuvaus osaamisestasi. Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään ’Rekrytointi’.

Lisätiedot

Ole hyvä ja lähetä mahdolliset kysymyksesi sähköpostitse. Rekrytoinnin puheluihin emme valitettavasti pysty rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa vastaamaan.

Ida Fram
CEO
Panu Laaksonen
panu.laaksonen@idafram.fi

Markkinointitoimisto Ida Fram lyhyesti

Suomi tarvitsee lisää menestyviä yrityksiä. Niitä tehdään markkinoimalla enemmän ja paremmin.

Kasvuhaluisimmat yritykset ovat usein hieman pienempiä tai haastajia omassa markkinassaan. Me haluamme työskennellä juuri näiden nälkäisimpien kasvajien kanssa.

Älykkäämpää markkinointia

Kun resurssit ovat niukemmat, tarvitaan älykkäämpiä markkinoinnin ratkaisuja. Liiketoiminnan kasvun tavoitteet saavutetaan käyttämällä markkinoinnin kilpailukeinoja: tuote, hinta, jakelutie ja markkinointiviestintä.

Toimitamme tuloksia

Työskentelemme useiden asiakkaidemme kanssa tuloksiin perustuvalla laskutusmallilla. Meidän laskutuksemme siis perustuu tekemämme markkinoinnin työn tuloksiin. Ja vaikka laskutustamme ei sidottaisikaan tuloksiin, teemme markkinoinnin töitä kuin asiakkaamme liiketoiminta olisi omamme.

Ida Fram Group

Olemme osa markkinoinnin suunnittelu- ja konsulttiyhtiö Ida Fram Groupia.  Palvelemme asiakkaitamme yhteensä 30 työntekijän voimin yhdessä sisaryrityksiemme digitaalisen median toimiston Into-Digital Oy:n ja viestintätoimisto Babler Oy:n kanssa.